Saturday, September 17, 2011

1week challenge .


 

Hello superb(s) sayang sekaliannn *gediks

OH-KAY .1st of all . 'rindu sayaaaa ?' ohhplease say 'YESS' hahaa .   siapa yang slalu contact or ternampak post wall facebook aku slalu mesti tau pasal 1 week challenge tu kann ? heheh . bukann laa challenge untuk dapat hadiah . ini challenge untuk diri sendiri jak . aku rasa aku mula "ketagih" ngan facebook tau, hishhhhs.
and akuvtau . ramai juga yang muak tgok muka aku jak balik balik online kann ? ayo ngaku ! hahaha . i tau lerrrr . post pun benda benda yang pfft . heeee , sorry laa siapa yang ndaa suka . 
thats why laa kena control . 1 hari kalo ndaa on fb ndaa juga laa mati tp gelisah . hahahaha . gedik kann ? ceh ! 
skarang ni hari kedua aku nannti 23 sept baru aku  on fb balik .

mau bukti ? jap .



*clik untukgebu*



see ?aku ada saksi kuat lagi . si bibiy hihi . so skarang ni maybe aku akan active berblogging , tweet-tweet and jawab semua soalan di formspring . ohyaa , siapa yang ada soalan kaa or pertanyaan boleh jakk di formspring  i'll try too answerr it later . serrrr . hhaa , 

semalam aku on YM .  ada lahhh orang complain . pasal lagu aku di belog ni . jiwang . ehh sial lah pui ! wkkakaka . suka suka gua laaa . sana kan ada button stop/play . tak suka boleh kasi 'pause' sejaaa maaa . aiyoooo manyak complicated punya pikilann ohh cai . 

kamu tau kaa . since aku nda online fb dua hari ni . jarang aku sakit hati tau . nda ku dapat tgok benda benda yang kasi sakit jiwa raga ku ni . bagus juga kann ndaa berfb ni . tapi masalahnya  geng ku semua di fb baaa . ngoks juga .. haihhhhh . baa balik kita p myspace laa . mau ? kalo nda punnn . kita p meebo chat room . nahhh sana lagi shock dating reramai . perhhhh . kan kan kann ? 

add . for group batch 1993 sabah   skarang kann ada buat baju . any readers orang sabah kalo mo join kamu seacrh jak lahh . dorang sedang mendesign style baju tuuu . join la baaa . daripada online online jakk . confirm bosan kannn ? aku pun mau mendesign la kalo ginie . bosan juga aku . hehehe . 

bahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . aku rasa ini cukup sudah kot . baaa . c uuu . aku rasa dalam 1 hari aku boleh post 2-3 entry ohhh . bosan kann . tapi confirm juga setiap entri tu bosan . sebab kepala hotak aku ni pun no idea yang briliance skarang nhe -.-'

OKAYYYYYYY . DAAAAAAAAAAAA . HAVE A NICE DAY DARLING(S)

10 comments:

Bibiy Ferhanah Asdin said...

aku hanya mampu tersenyum. HAHA :D

cнαα said...

hhahahah . next week ur turn bebeh :P hehehhe . go bacth 93 !

Bibiy Ferhanah Asdin said...

eya bh pula kan. nxt week turn aku. lupaaa! OH NOO. haha. yea, FYI mcm teteda ne buat design. saya malas~ haha ;D yg laen tu entah lah. haha.

cнαα said...

hahahah . jan kau ohno sana :P hehehe . hah ? dui kau ni . aku pun bukan mau buat . kan aku cap aku 'tukang like' muahahahah . ndet ohhh . punya bosan nda ber fb nong -.-' tp ndak paa . nda lama g habis :D

Bibiy Ferhanah Asdin said...

hahah. yea lah. tukang LIKE jak lah kau ne. wkaka. kesiannya. lek kw chaa, tinggal berapa hari lagi tu. tenang k? :DD nda juga lari FB mu tuh. hha ;D

cнαα said...

serrrrrrrrrrrrrrrrrrr . haahahaah . nda larik just ' joging' muhahah . ehh . nda sabar ehhh . jarang oh aku online sudah . hahah :8) kembang sehh XD

Bibiy Ferhanah Asdin said...

uiseh. kambang c kawan. haha. turn ak lae pasne. adehh XDD

cнαα said...

hahahah . aku ani . kambang la baa . eh ? kau betul betul ka mau juga off 1week ? aku main main jak tuu . hahaha . hehe XD

Bibiy Ferhanah Asdin said...

haha. nemau lah. wkaka :DD

cнαα said...

WAKAKAKKA . jan laa . nanti bosan kau biy . ahah ! baaa . nda lama g tamat ;D