Thursday, September 8, 2011

belog :)



Dear Reader(s).
Thanks cause masi sudi baca setiap entri yangg aku post yang ndak berapa menarik tertarik my belog nda dabomb ! hihi , almaklumlahh . aku bukan apa lahh . selalu juga exited kalau mau hupdate belog ni . skali parking suda depan lappy ni , dairek ‘blank’ kosong zero point . tuu laa kadang aku post entri ala ala ‘gediks santai’ or ‘ss’ hahah *ntah entri ni pun ss . pfft .

Since aku guna belog ni kann . macam macam laa dapat belajar . memang siokk habis derrr . ta tipu laa .  kalau rajin blogwalking sana laa dapat jumpa blogger lain yang memang siok  tahap dewa baca belog diorang . asal ada entri baru jak teruss excited mau  laju laju baca entri tuu , kan ???  ta macam entri aku , ta memikat langshong hokeyyhhh . hhaha . apa ndaknya . mengada punya entri kann ? yang ala kadar punya . kadang 3 weeks nda update skali time mau update tuu 3 baris jak ayat . hampehhh !


Ntah berapa tahun suda berkecimpung dalam dunia belog ni .  *berkecimpung konon .* padahal ?? hahahah . kalau adalah award blogger paling malas sedunia . aku mungkin antara calon calon-nya . ye dok ? kalo view belog jan cakap lah . tiap hari pun aku buka belog . tp jarang ku update . kemalasan kann . cis .


Maka dulu . asal pulang school wahhhh . kadang sehari tuu mau 2 ke 3 entri . sekarang 2 ke 3 minggu baru update . ha ha hapadahhhhh . banyak story kann dulu dulu . sekarang ni hidup menganggur takan aku mau story apa aku masak kmarin , harini , esok , lusa , tulat  kan ?????  bagus aku buat blog untuk masak masak . ohho !


Ada blogger rajin buat research . then after tuu diorang buat entri laa . itu aku suka baca . tapi  kalau harap aku buat research . tunggu laaa 20-30 tahun . hahaha . kalau yang rajin teramat sangat jak laa baru aku buat . tu punnn kadang aku rujuk belog orang juga sikit sikit . haha . tapi buat masa sekarang I prefer baca belog orang jaa . jarang suda update . tu jak aku rajin update kalo hari rabu . haha . simple jak kan kalo rabu :D


No comments: