Saturday, November 19, 2011

tagged .


Assalamualaikum and hello awesome :{
tag ni dari aimie , thanks babe :D





 lets cekcekcekidaut !
                
  •   Saya anak tunggal . heee , well . ramai yang cakap "wa , bestla engkau . anak manja la katakan . apa yang engkau mau semuaa dapat . SEMUA" excuse me ? serius phone aku since form 4 ta tukar tukar lagi . bhahahah   
  • Remember-ing numbers . fuu , ddaya ingatan aku memang nda kuat . susah gila aku mau ingat number . even numb phone parents pun aku nda hafal . my numb ja ngan numb boyfie . . hhaha . heh jangan ngutuk haa . mesti ada yang cakap " peh , numb boyfie ingat pulak . numb parents ta reti hafal" hahha , numb si dia senang hafal laa daling     
  • shyhy . emoticon20 . pemalu tahap gabs . kan 'malu itu perisai orang beriman' ? cehhhh .    
  • aku jenis nda suka jalan . i mean kalau tiada tujuan , buat apa kau mau menyemak dekat bandar tuu ? huh ? mungkin kau orang cakap ' ehh , boring siot hidup kau' ohyeaahh mann ? whatthefuuu ? suka suka laa . kaki aku . apasal ? ciss . the reason aku ta mau jalan is kalau aku jalan adaaaa saja barang aku mau beli . asal jalan mesti pokai . susa laa beb gerak kalau ndada duit . kalau setakat jalan bawa tambang ja ? baik kau dudok rumah tolong mama kau masak . kan bagus ? then mama mentua datang meminang ? wkaka . *gediks . gatal  
  • aku punya habits yang satu ni ramai yang ta suka . gigit kuku tata . haa , belum daapat buang lagi habits ni . dari form 1 lagi . maciam ni ?   
  • SAYA CIK KIDAL . bahaha . wehh , bukan man kidal jak kidal . saya pon kidal juga . menulis tangan kiri toooo . ada geng ka ada geng ? sepa kidal juga ? LIKE . hahha . tapi ada golongan yang mengatakan . " orang kidal ni campin melukis ." OHHYAAA ? kenapa saya tidak ?
    emoticon20  
  •  aku nda berapa minat laa ngan orang yang suka becakap pakai bunga bunga . cuba straight to the point ? kan save masa ? heihh .
  •  SENSITIP .  bukan DRAMA QUEEN . well , serius derr . aku memang cepat touching . sikit sikit nanges , sedih sikit nanges . cengeng gilosss , sampai ada yang cakap aku *gedik . wkakak , nanges pun tegolong dalam golongan gedik kaa ?
  • kuat makan . tu pasal la aku chubby . Okayy what ? hhaha . apasal ? kau nda suka orang chubby ? habis , kau lawa/kacak/macho/handsome/awesome sangat aa ? teda maknanya apa kes kencang kencang emo ni ?
  • TULISAN AKU BURUK . upss . nasib jak zaman modern ni guna lapy . so tulisan ndaa la beguna sangat . just "typing " kan ? kalau menulis . confirm kamurang hilang mood mau baca blog aku . tulisan , hancussss ~  
  • CHOOSY . emoticon20 , yess i am . penting apa choosy ni . kauorang nda choosy kaa ? elehh . tipu lah  

soalan dari cik aimie

kenal saya ?
- yeahhh , owner aimie shop pulaa :)

what kind of people are you ?
- nice girl . hahaha , aww .
 
you suka style vintage ? your stylo pict ? hehe
- ndak brapa . haha , sesikit jaa 

 kalau la ada kawan kau yang suka show off tanpa dia sedar, apa kau nak cakap ngan dia ?
- wahhh , OKB sudah kau ? haha , .
sepa IDOLA anda ? why ?
- banyak gilosss . mereka semua superb .

apa pendapat anda tentang dunia akhir zaman nie ?
- astagfirullahalazimmm , *geleng kepala
what do you like / dislike about me ? (mesti ada jawapan kpd dua2 soalan) :D
- haha , apa aa ? seriously , senang berurusan ngan kau kalo part order tuu . yeahh , ndak macam tmpat shoping lain . dislike ? telampau shampin pakai shawl . aku jeles . wkaka , *kidding

your 'buruk perangai' ? hikhik~ (.n__n)
- suka gilosss gigit kuku . hahah , buruk kann ? yahh -.-'

your 1st impression about me ?
- err , "wew" haah


agak2 saya bangsa apa ?
- bajau  *maybe ?


which one you like ? Nikon or Apple ?
- dedua aku loike . tp kalo pilih maybe apple kot , kelass . hahaha , bermutu lagi .



okayy and finnaly siap . ahaha . Kbye :)


3 comments:

Fyfy Liew said...

apaitu OKB? haha

cнαα said...

Orang Kaya Baru . wkakakkakakaka XD

cнαα said...
This comment has been removed by the author.